Szexpózok duci nőknek - szexpóz,póz,erotikus,dugás,szex törétnet,történet


Like (16)        Dislike (16)

Köztudottan nem vagyok egy ropi – szerencsére – viszont, ez azt is jelenti, hogy az ágyban vannak bizonyos pozitúrák, amik nem olyan kényelmesek számomra, vagy a partnerem számára, mint egy átlagos alkatú esetében. Ezért aztán, némi töprengés, és az Anangarangában való elmerülés után úgy döntöttem, leírok néhány olyan helyzetet, amikor mindkét fél számára mélyreható és kielégítő lehet az együttlét akkor is, ha épp nem botsáska alakkal rendelkeznek. Természetesen, ezek átlagos méretű szerszámmal rendelkező férfiakra vonatkoznak, ha túl kicsi, vagy túl nagy, az megint más témakörbe tartozik.

1. az egyik kedvencem, bár bevallom, szükséges hozzá némi ügyesség és gyakorlás. A nő a hátán fekszik, ill. inkább összegömbölyödik. Mivel nekem is elég nagy a hasam és a mellem is, ráadásul szeretem, ha ebben a pózban a pasi néha szopogatja a mellbimbóimat, ezért úgy helyezkedem, hogy számára kényelmesen elérhetőek legyenek. Vagyis, mindkét kezemmel megmarkolom az ágytámlát – nekem rácsos, pont emiatt – majd a lábujjaimat, lábfejemet beakasztom a két kezem mellett szintén az ágy támlájába. Nagyjából olyan látvány, mintha össze lennék csomagolva gombóccá. A lábaimat viszont nem behajlítva teszem a hasamhoz, hiszen akkor végig nyomnának és elvennék az élvezetet, hanem kissé szélesebb terpeszben tartom őket, ezért akasztom a lábfejem szintén a rácsba. Így felhúzódzkodva, ha még egy párnát is teszünk a fenekem alá, akkor teljesen biztosan és lazán tudom tartani magamat, a férfi számára pedig mindkét alsó nyílásom nyitottá válik így kedvére kalandozhat bennük. Mivel közben sokszor előre dől a férfi, ezért a csiklómra is ránehezedik, ami csak fokozza az élvezetet.
Ha ennél is tovább akarunk menni, akkor a férfi szintén megkapaszkodik az ágy támlájában, vagy a falnak támaszkodik, ezáltal egyre mélyebben és mélyebben tud belénk hatolni. Ha szeretjük a légzéskontroll játékokat, akkor a férfi inkább a nyakunk köré kulcsolja a kezét és így az ütemes dugattyúzás közben kiválóan tud nyomást gyakorolni a torokra, amitől kialakul a légszomj állapota, ami dupla olyan intenzív orgazmust eredményezhet.

káma szútra, pozíciók

2. a második az egyik legegyszerűbb póz szerintem, amit akkor is simán lehet alkalmazni, ha a férfi és a nő is nagyobb termetű az átlagosnál, mivel az ilyen esetekben két egymásnak feszülő pocak szokta a legtöbb problémát okozni, mert ezáltal nem fér a pasi kényelmesen a nőhöz. A nő továbbra is a hátán fekszik, de egy kicsit oldalra elfordulva. Az egyik lábát kinyújtja előre, vízszintesen, a lepedőre, a másikat pedig felemeli maga felé, nagyjából derékszögben tartja a férfi pedig az ezáltal keletkezett “résbe” könnyedén be tudja ékelni magát. A magasba emelt női lábat a férfi a vállára veszi, majd vagy megtámaszkodik a nő két oldala mellett, vagy a derekát megmarkolva magára húzza. Ez is elég mély pozíció ahhoz, hogy tövig merülhessen a két szerv egymásban.
A nő még segíthet azzal, hogy a feje fölé nyújtja a kezét és a falban, vagy az ágy végében támaszkodva ellentart a férfinek, hogy ne csúszkáljon el. Aki elég ügyes és rugalmas, az még tetőzheti azzal, hogy abban az ütemben, ahogy a férfi döfi a farkát a nő megemeli a csípőjét, mintegy eléje szaladva, a még mélyebb hatás elérése érdekében.

káma szútra

3. a következő pozitúra sok férfi számára nagy kedvenc. Ez pedig a lovaglás. Imádják, ha elterülhetnek az ágyon, a nő föléjük kerekedik és miközben jól meglovagolja őket a mellei izgatóan ugrándoznak, himbálóznak. Ennek van azonban egy olyan variációja, ami megintcsak kiküszöböli a két összeérő pocak problémáját. Sőt, ha a hölgynek kicsit méretesebb a feneke, akkor is segít a bajunkon. (Lábjegyzet: a nagy, kerek fenekem a második olyan dolog a testemen, aminek a legtöbb hódolót köszönhetem életemben ) A férfi marad a hátán, a lábait jól összezárja, szorosan, ezáltal a farka kiemelkedik a golyóival együtt, merevebben áll, vagyis könnyebb lesz mozogni rajta. A nő háttal a férfinek fordul, a két tenyerét letámasztja a férfi szorosan összezárt lába mellett, majd úgy ül bele a férfi szerszámába. A lábával végül vagy letérdel kétoldalt, vagy guggoló pózban marad, attól függ, melyik a kényelmesebb. Én azért szeretem a guggolást, mert így sokkal hevesebb, intenzívebb mozgásra vagyok képes és nagyobb a játéktér a férfi farkát illetően.
Lehet rajta úgy mozogni, hogy szinte csak az első néhány centi van bent, és a makkot, bennünk pedig a G-pontot izgatjuk, de lehet úgy is, hogy keményen beleülünk, minden alkalommal egészen tövig, majd megint ki, teljesen a végéig. Mindig nagy sikerem van ezzel a pózzal, mert váratlan, obszcén és nagyon szenvedélyes.

woman on top position

4. a félig asztalról lelógó póz. Nagyon szeretem hátulról csinálni, de a hagyományos, négykézláb az ágyon, vagy a fejemet lenyomva a lepedőre, fenekem az égbe emelve már annyiszor megvolt, hogy elkezdtem ennek olyan variációit keresni, ami egy kicsit izgalmasabb. Mivel elég sok pornót nézek, ott pedig gyakran alkalmazzák ezt a pozitúrát, ezért egyszer gondoltam én is kipróbálom, aztán annyira bejött, hogy azóta is mindig izgalomba hoz. Keressünk egy megfelelő méretű asztalt, amire a nő nem fekszik fel, hogy a hasát ne nyomja szex közben, csak megkapaszkodik az egyik szélében előre nyúlva, és a lábát teszi fel az asztal hosszában kinyújtva. A másik lába marad a földön. Ez megint a már előzőekben szóba került derékszög pózt hozza létre, így a férfinek könnyű dolga van, bármelyik nyílásba is kíván behatolni.
A nő az asztal szélében kapaszkodik, a férfi pedig a nő derekában. El tudom úgy is képzelni, hogy a nő keze hátul össze van kötve, majd a kötél átfűzve a derekán, ebben az esetben a férfi pedig ebben is kapaszkodhat.
Ennek egy továbbfejlesztett változata a “talicska”, amikor nincs ott az asztal, a nő simán előrehajolva a földön támaszkodik, a férfi a levegőbe emeli az egyik, vagy mindkét lábát a nőnek és így hatol be.

káma szútra

5. azért még ne dobjuk sutba az asztalt, bár a célnak egy komód, vagy erősebb könyvespolc is megfelel. A nő megint a hátán fekszik, egy kicsit felemelkedik, a két kezén támaszkodva, hajlított könyökkel. Így megintcsak megfelelően tud majd ellentolni a férfinek. A két lábát kitárja a lehető legszélesebb terpeszbe, a férfi ezek közé áll, majd így hatol be, mintegy karóba húzva a másik felet. A férfi a nő derekában kapaszkodik, vagy saját csípőjén támaszkodik, ha a cél az, hogy minél erőteljesebbek legyenek a mozdulatok.
Azért jó ez a póz, mert így kiegyenlítődnek a magasságkülönbségek, ha a nőnek a feneke lelóg félig-meddig, akkor nincs “pukli”, egyenesen el tud feküdni a hátára, a férfinek pedig stabil állást biztosít, a lába nem görcsöl be az esetleges túlzásba vitt térdeléstől, hajlítástól.
Én azért szeretem, mert ha még a fejemet is le tudom lógatni közben a másik oldalon, akkor az ölem még jobban kiemelkedik, szinte teljesen felkínálja magát a férfi szerszámának, ráadásul úgy tapasztaltam, sokkal intenzívebb az orgazmus ha a lelógó fejembe áramlik a vér.

szex pózok

Nos, ezek voltak az én kedvenceim, jól begyakorolt pozitúráim, remélem hasznát veszitek őket!

Szexpózok duci nőknek

Hozzászólások:

Szólj hozzá!
Név:

Üzenet:

Ellenőrző szöveg: faszq
Meztelen képek duci nőkről

Legnézettebb duciszex

Erotika és szex molett nők kedvelőinek
Ha szereted a molettebb hölgyeket, duci, nagydarab nőket, akkor néz szét a szexképeink között. Itt mindent megtalálsz, ingyenesen, a duciszex képektől a bbw pornó gif képekig. Az oldal csak felnőtteknek szól, pornográf anyagokat tartalmaz, ezért csak 18 éven felülieknek ajánlott.

Szex linkek, ingyenes szex oldalak